Новини

У цей особливий день, 8 Березня, ми стоїмо разом, об’єднані в нашій повазі та вдячності до кожної з вас за вашу відданість і невтомну працю у захисті верховенства права: заступник голови РАУ Гвоздій

Адвокатура привітала жінок адвокатів зі святом 8 березня.

Шановні жінки-адвокати України!

У цей особливий день, 8 Березня, ми стоїмо разом, об’єднані в нашій повазі та вдячності до кожної з вас за вашу відданість і невтомну працю у захисті верховенства права.

В часи випробувань, коли Україна захищає себе у війні, ваша мужність і професіоналізм підкреслюють, що справедливість та надія не знають гендерних кордонів.

Саме ваша робота демонструє, як можна відстоювати права та свободи кожної людини з гідністю, підкріплюючи нашу спільну віру в правосуддя і рівність. Ми цінуємо ваш вклад у створення міцної правової держави та захист усіх, хто потребує нашої підтримки, незалежно від статі.

Нехай ваше непохитне служіння ідеалам адвокатської професії служить натхненням для нас усіх, нагадуючи, що разом ми сильніші у боротьбі за справедливість і рівні права.

Бажаємо вам міцного здоров’я, безмежної енергії, успіхів та мирного неба.

З найкращими побажаннями,

заступник голови Ради адвокатів України                                                                              Валентин Гвоздій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *