Новини

АП ВАКС призначила розгляд скарги на вирок, яким до 7 років позбавлення волі засудили голову Тиврівського райсуду Вінницької області Ратушняка

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду призначила розгляд скарги на вирок, яким до 7 років позбавлення волі засудили голову Тиврівського районного суду Вінницької області Ігоря Ратушняка за одержання 4620 доларів неправомірної вигоди, на 12 лютого 2024 року.

Таке рішення 26 січня ухвалив суд.

«Закінчити підготовку до апеляційного розгляду. Призначити розгляд апеляційних скарг обвинуваченого та його захисників на вирок Вищого антикорупційного суду від 12 грудня 2023 року щодо (Ратушняка – ред.) на 14:00 12 лютого 2024 року у приміщенні Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, за версією слідства, у серпні 2021 року суддя висловив прохання надати йому через посередника неправомірну вигоду у розмірі 40 тисяч грн за кожний гектар земельної ділянки, що з урахуванням площі землі 3,09 га складає 120 тис. грн – еквівалент 4620 дол. США, за ухвалення рішення щодо визнання права власності на цю земельну частку за фізичною особою.

Аби першими отримувати новини, підпишіться на телеграм-канал ADVOKAT POST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *