Новини

ВРП звільнила Богомолову з посади судді Бердянського міськрайонного суду Запорізької області

Вища рада правосуддя звільнила Богомолову Ларису Вікторівну з посади судді Бердянського міськрайонного суду Запорізької області, що була відряджена до Полтавського районного суду Полтавської області, за вчинення істотного дисциплінарного проступку.

Про це повідомляє ВРП.

Нагадаємо, що у травні 2023 року Вища рада правосуддя відсторонила суддю Полтавського районного суду Полтавської області Ларису Богомолову від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності.

Розслідування проводили співробітники СБУ в Запорізькій області за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора. За матеріалами Служби безпеки, Вища рада правосуддя прийняла рішення про відсторонення фігурантки від займаної посади. Суд обрав їй запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, що посадовиця за власної ініціативи вийшла на російську спецслужбу на початку повномасштабного вторгнення рф. На той час вона перебувала у Бердянську, де працювала суддею у міськрайонному суді.

Аби першими отримувати новини, підпишіться на телеграм-канал ADVOKAT POST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *