Новини

Адвокатура відзначила представника Посольства України в Угорщині

Другого секретаря Консульського відділу Посольства України в Угорщині Галину Терпяк нагороджено почесною відзнакою Національної асоціації адвокатів України Третього ступеня.

Нагороду 19 червня вручив представник НААУ в Угорщині Віктор Ясевін у приміщенні посольства, повідомляє Національна асоціація адвокатів України.

Г. Терпяк була нагороджена за утвердження під час виконання своїх посадових обов’язків конституційності, правопорядку, законності, верховенства права, а також захист прав та інтересів громадян України, які під час повномасштабної військової агресії РФ проти України знайшли тимчасовий прихисток на території Угорщини.

Рішення про відзначення пов’язане із плановою ротацією секретаря у зв’язку із завершенням її довготермінового закордонного відрядження на займаній посаді.

«Пані Галина Терпяк – одна з найактивніших посадових осіб з усіх закордонних дипломатичних установ України, які співпрацювали з українськими адвокатами в рамках Меморандуму про співробітництво, укладеному між Міністерством закордонних справ України та НААУ», – прокоментував рішення В.Ясевін.

Аби першими отримувати новини, підпишіться на телеграм-канал ADVOKAT POST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *