Новини

Адвокати дослідять виклики для бізнесу та інвесторів у 2024 році

15 березня 2024 року у НААУ відбудеться круглий стіл на тему «Обговорення викликів, які зазнають бізнес та інвестори у 2024 році».

Організатором заходу виступив Комітет НААУ з питань захисту бізнесу та інвесторів, повідомляє Національна асоціація адвокатів України.

Головною складовою економіки воюючої країни є бізнес та інвестиції, проте у 2024 році підприємці стикаються з низкою викликів, пов’язаних не тільки з війною, але і з негативними діями з боку органів державної влади. Доповідачі круглого столу окреслять проблематику та поділяться власною практикою у сфері захисту бізнесу та інвесторів.

Захід розпочнеться о 15:00 у режимі онлайн і транслюватиметься на платформі Zoom та на Facebook-сторінці НААУ.

Питання до обговорення:

1. Загальний огляд сучасних загроз бізнесу.2. Загрози для бізнесу з боку територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.3. Обшук без ухвали слідчого судді – балансування на межі законності.4. Арешт рахунку підприємства в рамах кримінального провадження. Судова практика та алгоритми захисту.5. СМКОР та ризиковість – подвійний тягар для бізнесу.6. Податкові штрафи: за що, коли та скільки.7. Відшкодування заподіяної бізнесу шкоди неправомірними діями органів влади. Судова практика.

Доповідачами будуть заступник голови Комітету НААУ з питань захисту бізнесу та інвесторів Сергій Лисенко, секретар цього Комітету Кирило Кузнецов та члени Ради цього Комітету Юрій Шуліка, Ігор Фещенко, Денис Нагорнюк, Кристина Шох та Олександр Коваленко.

Аби першими отримувати новини, підпишіться на телеграм-канал ADVOKAT POST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *