Новини

Факультет адвокатури Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого проводить День відкритих дверей

Особливості вступу, спеціальності та майнори, особливості навчального процесу, перспективи проходження практики та працевлаштування, матеріально-технічна база та науково-педагогічний склад.

Про це та інше говоритимуть на Факультеті адвокатури Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого в рамках організованого Дня відкритих дверей для вступників та їхніх батьків 1 березня.

Про це повідомляє Національна асоціація адвокатів України.

Спеціальними дисциплінами на факультеті сьогодні є наступні:

Основи адвокатури.Адвокатура в системі органів захисту прав та інтересів людини і громадянина.Практикум з адвокатури.Міжнародні стандарти адвокатури.Адвокат у судово-контрольному провадженні.Адвокат в особливих порядках кримінального провадження.Організація діяльності адвокатури.Альтернативні способи вирішення цивільних справ.Актуальні проблеми сімейного і спадкового права.Проблеми кримінально-правової кваліфікації.

У позанавчальний час студенти факультету беруть участь у практичних заходах, лекціях та вебінарах, до яких долучаються Рада адвокатів Харківської області, практикуючі адвокати, керівники адвокатських об’єднань та інших фахівці у галузі права. Також здобувачі вищої освіти відвідують екскурсії до Верховного Суду, місцевих та апеляційних судів, експертних установ, органів державної влади.

На базі Факультету створена Школа помічника адвоката «Paralegal School» в рамках домовленостей між адвокатськими об’єднаннями та Університетом.

Студенти проходять практику в Національній асоціацій адвокатів України, радах адвокатів, кваліфікаційно-дисциплінарних комісіях адвокатури, центрі і бюро з надання безоплатної правової допомоги, адвокатських об’єднаннях.

Додатковими перевагами навчання на Факультеті адвокатури називаються:

локація у найсучаснішому корпусі Університету поряд з новою бібліотекою;7 лекційних залів, обладнаних проекторами для презентацій, 21 навчальна аудиторія, 2 конференц-зали;наявість клубів, гуртків за інтересами, коворкінг-зони студентів факультету адвокатури та лабораторії;комфортні умови проживання (всі гуртожитки з інтернет-підключенням, обладнанні спортивними залами та майданчиками і знаходяться в 20-хвилинній доступності від корпусу);можливість вибору навчальних дисциплін.

Аби долучитися до Дня відкритих дверей на Факультеті адвокатури НЮУ ім. Ярослава Мудрого, неообхідно пройти реєстрацію. Додаткову інформацію, реєстраційну форму та контакти можна знайти за посиланням. Також організатори обіцяють трансляцію на YouTube-каналі Університету.

Аби першими отримувати новини, підпишіться на телеграм-канал ADVOKAT POST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *