Новини

Під час отримання неправомірної вигоди затримано заступника голови Запорізької облради, його помічника і місцевого обранця

19 лютого 2024 року правоохоронні органи викрили заступника голови Запорізької обласної ради, який також є депутатом вказаної облради, його помічника та депутата вказаної ради на наданні неправомірної вигоди одному з директорів медичного закладу охорони здоров’я за сприяння в перемозі наперед визначених суб’єктів господарювання при здійсненні медичних закупівель, а також за вчинення інших фінансових операцій вказаним медичним закладом в інтересах фінансових установ.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Вказаних осіб викрито «на гарячому» одразу після надання ними чергової частини грошових коштів. Наразі тривають обшуки за місцями роботи і проживання фігурантів.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 369 Кримінального кодексу України – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, вирішується питання щодо повідомлення чиновникам про підозру.

Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину. Зловмисникам загрожує до 10 років тюрми з конфіскацією майна.

Аби першими отримувати новини, підпишіться на телеграм-канал ADVOKAT POST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *