Новини

Суд відправив спільника Пашинського Тищенка у СІЗО до 11 квітня із заставою у 363 млн грн: справа “пального Курченка”

Виший антикорупційний суд України обрав запобіжний захід для Сергія Тищенка, який проходить підозрюваним у справі заволодіння нафтопродуктами Сергія Курченка, які були заарештовані й підлягали націоналізації, у вигляді тримання під вартою.

Згідно із рішенням суду, Тищенко перебуватиме у СІЗО до 11 квітня 2024 року, якщо не внесе заставу у понад 363 мільйони гривень.

Про це у Telegram повідомив журналіст Олег Новіков.

У разі внесення застави на Тищенка буде покладено такі процесуальні обов’язки:

прибувати до детектива, прокурора або суду за кожним викликом та вимогою;не відлучатися з м. Києва та Київської області без дозволу детектива, прокурора або суду;повідомляти детектива, прокурора або суд про зміну свого місця проживання;утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними, свідками у кримінальному провадженні та іншими особами з приводу повідомленої йому підозри, окрім захисників, детективів, прокурорів, слідчого судді та суду;здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України та в’їзд в Україну;носити електронний браслет.

Аби першими отримувати новини, підпишіться на телеграм-канал ADVOKAT POST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *