Новини

“Вугільна справа” в цілому така, що в неї слідство дуже не хоче йти до суду, бо всі їхні косяки і свавілля, що там наростали з початку цей справи, вийде на світ: адвокат Новіков

Адвокат у так званій “вугільній справі”, який захищає Петра Порошенка спростував інформацію про зміну статусу його клієнта та запевнив, що у п’ятого Президента все в порядку.

Про це повідомляє Прямий.

«Що відбувається в реальності. У вересні 2022 року, після того як Медведчука обміняли на азовців (і добре), ДБР написало нам листа, що вони завершили слідство і пропонують нам знайомитись з матеріалами. Ми їм відповіли, що вони не мали права закривати слідство до розгляду всіх наших клопотань, яких за той час набралося чимало і всі вимагали змістовної відповіді. Все, більше за останні півтора роки нічого не було, і в лютому 2024 теж ніяких новин в справі не було», – констатує Новіков.

За його словами, ДБР свідомо створило патову ситуацію і вони не квапляться щось з нею робити.

«По-перше, не можуть юридично, бо коли ви вже оголосили про звершення слідства з невиконаними рішеннями суду на руках, в вас нема нормальних процесуальних інструментів щоб це виправити. А по-друге, і головне – наша «вугільна справа» в цілому така, що в неї слідство дуже не хоче йти до суду, бо всі їхні косяки і свавілля, що там наростали з початку цей справи, вийде на світ. А наразі воно поки що як би на паузі, ну і добре, тим більше що подіям як раз в грудні буде десять років», – нагадав Новіков.

Аби першими отримувати новини, підпишіться на телеграм-канал ADVOKAT POST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *