Новини

Після чотирьох місяців тримання під вартою 63-річного онкохворого суд нарешті зобов’язав провести його медичне обстеження: адвокат Опанасик у справі Приватбанку

Суд зобов’язав Бюро економічної безпеки провести обстеження онкохворого колишнього керівника філії “Приватбанку” Сергія Волкова, якого чотири місяці тримали під вартою без належного медичного догляду.

Про це написав адвокат Владислав Опанасик на своїй сторінці у соціальній мережі.

“Після чотирьох місяців тримання під вартою 63-річного онкохворого чоловіка суд нарешті зобов’язав провести його медичне обстеження та забезпечити належне лікування. До цього слідство відмовлялось це робити, посилаючись на те, що розслідування не стосується стану здоров’я Сергія Волкова. Це виглядає як цинічний чорний гумор! Волкову 63 роки, він має низку захворювань, у тому числі онкологію та цукровий діабет 1-го типу (інсулінозалежність). Він потребує регулярних медичних оглядів, проведення лікувальних процедур і безперервного прийому ліків. Ми вимушені черговий раз звертатися до омбудсмана Дмитра Лубінця стосовно нелюдського ставлення до затриманого”, – написав адвокат.

Аби першими отримувати новини, підпишіться на телеграм-канал ADVOKAT POST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *