Новини

Основними напрямками роботи Ради молодих адвокатів Білорусі у 2023 році були патріотичне виховання молоді

Рада молодих адвокатів Білоруської республіканської колегії адвокатів виконує консолідуючу функцію.

Про це заявила голова ради Ольга Каліна на розширеному засіданні ради БРКА, повідомляє БЕЛТА.

«Молоді адвокати за 2023 рік виконали ту функцію, що консолідує, про яку неодноразово заявлялося на різних нарадах, форумах. Справді, з урахуванням геополітичної обстановки, погроз та викликів щодо національної безпеки нашої країни важливо, щоб усі молоді адвокати та адвокатура Білорусі загалом були єдині та були разом», – сказала Ольга Каліна.

Вона зазначила, що Рада молодих адвокатів за рік змогла об’єднати молодь з усієї країни: одні брали участь в інтелектуальних іграх, інші займалися міжнародною співпрацею, благодійними акціями, правовим вихованням.

«Саме особистим прикладом ми можемо довести державі, що справжній адвокат Білорусі – патріот, любить свою країну та свою професію», – наголосила голова ради.

Як зазначила Ольга Каліна, основними напрямками роботи Ради молодих адвокатів у 2023 році були патріотичне виховання молоді та правове. За рік члени Ради молодих адвокатів ініціювали та провели 150 заходів.

Міністр юстиції Білорусі Хоменко наголосив, що коефіцієнт корисної дії Ради молодих адвокатів має складатися з двох складових – обсягу виконаної роботи у соцмережах, закладах освіти та кількості молодих фахівців, які залучаються до адвокатури.

Аби першими отримувати новини, підпишіться на телеграм-канал ADVOKAT POST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *