Новини

Адвокат Андрій Шабельніков став головою Комітету НААУ з питань інвестиційної діяльності та приватизації

Головою Комітету Національної асоціації адвокатів України з питань інвестиційної діяльності та приватизації призначено адвоката Андрія Шабельнікова.

Відповідне розпорядження від 17.01.2024 № 7 підписала голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова, повідомляє Національна асоціація адвокатів України.

Адвокат Шабельніков має більш ніж двадцятирічний досвід роботи у сфері захисту бізнесу, інвестиційного та приватизаційного права, а також супроводу діяльності підприємств, установ та організацій.

«Інвестиції в українську економіку є надважливим завданням в рамках післявоєнної відбудови країни. Тому ми з колегами в рамках роботи Комітету зробимо усе можливе для забезпечення прав потенційних інвесторів, – говорить новообраний голова. – Українці довели, що вони здатні швидко розвивати власну економіку, проходячи за роки той шлях, який розвинені країни проходили за десятиліття навіть попри війну. Та сьогодні ми свідомі того, що без потужних іноземних інвестицій неможливо швидко відбудувати країну. Тому попереду в нас багато роботи. Однак я абсолютно переконаний в тому, що спільними зусиллями ми досягнемо значних результатів».

Андрій Шабельніков впевнений, що Комітет з питань інвестиційної діяльності та приватизації в подальшому братиме активну участь в справі покращення інвестиційного клімату та розвитку приватизаційних процесів в Україні. Налагодження співпраці як з національними так і  міжнародними організаціями у сфері бізнесу та інвестицій стануть пріоритетом діяльності новообраного голови. В рамках реалізації поставлених цілей планується проведення заходів, публічних обговорень, а також підготовка конкретних пропозицій у формі законопроектів.

Якщо ви бажаєте долучитись до роботи Комітету, просимо надсилати резюме та мотиваційний лист на електронну пошту члена команди координатора комітетів НААУ Альоні Бузюн: a.buzuyn@unba.org.ua.

Аби першими отримувати новини, підпишіться на телеграм-канал ADVOKAT POST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *