Новини

Адвокат Станіслав Скрипник приєднався до юридичної фірми “Місечко та Партнери”

«Місечко та Партнери» – українська юридична фірма, що представляє інтереси провідних національних та міжнародних компаній з 2009 року на території України та країн Європейського союзу.

Про це повідомляється на сайті компанії.

“Після понад шістнадцяти років успішної роботи в юридичній фірмі «Lavrynovych & Partners Law Firm» Станіслав Скрипник вирішив стати членом нашої команди. І це виходить за рамки простого розширення фірми. Адже Станіслав посилить наші практики вирішення спорів, супроводу бізнесу, банківського, фінансового та корпоративного права, земельного права, будівництва та нерухомості, банкрутства та реструктуризації боргів, медіації.  

За плечима Станіслава численні перемоги в судах, а саме – захист інтересів суб’єктів господарювання, посадових осіб підприємств, власників бізнесу та членів їхніх родин. Крім того, він є визнаним серед колег експертом у сфері альтернативного врегулювання спорів, в 2016-2021 роках – заступник голови комітету з питань медіації Національної асоціації адвокатів України. Має міжнародний сертифікат бізнес-медіатора Академії Торгово-промислової палати Мюнхена та Верхньої Баварії”, – йдеться у повідомленні.

Аби першими отримувати новини, підпишіться на телеграм-канал ADVOKAT POST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *