Новини

Відеоінструкція як швидко адвокату сплатити щорічний внесок через особистий кабінет: до 31 січня

Адвокати, які здійснюють адвокатську діяльність, зобов’язані до кінця січня сплатити щорічний внесок на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування.

Про це повідомляє Національна асоціація адвокатів України.

Нагадаємо, сплата внеску є професійним обов’язком адвоката. Виконати цей обов’язок необхідно до 31 січня 2024 року шляхом перерахування коштів двома платежами на банківські рахунки органів адвокатського самоврядування згідно наступного розподілу:

70% від розміру щорічного внеску – на поточний рахунок ради адвокатів регіону;30% від розміру щорічного внеску – на поточний рахунок Національної асоціації адвокатів України.

В особистому кабінеті адвоката на сайті Національної асоціації адвокатів України можна згенерувати платіж максимально просто, буквально у три кліки.

Система самостійно генерує дві квитанції, які можна одразу оплатити через portmone чи liqpay або роздрукувати квитанції та оплатити їх через касу банку.

Положення про внески на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування, затверджене рішенням Ради адвокатів України від 03.02.2017 № 4, можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, у 2024 році розмір внеску становить 3028 грн.

Аби першими отримувати новини, підпишіться на телеграм-канал ADVOKAT POST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *